adrs.

™ adrs. Support | Details ¢→

Jika anda ada sebarang persoalan / complaint ingin dikemukakan – dipersila tulis. Jangan segan-silu atau rasa terhalang. Pelanggan sentiasa diberi keutamaan. Boleh guna mana-mana saluran ada sini; termasuk Chat Box dan Borang Comments.

Perbualan kosong / jarang2 menandakan tiada masalah / aduan serius terbit dari pihak pelanggan. Walau begitu; setiap perniagaan pasti akan ada menghadapi masalah. Namun di sini, pihak pengurusan memberi jaminan setiap urusniaga dijamin selamat. Sekiranya pula terbit permasalahan; akan diusahakan penyelesaian terhadapnya, sebaiknya. Tiada siapa dirugikan. Terima kasih.

✅ Submit Persoalan Guna Box Comments ⇓   Personally write ⇒ ✉ adrs.com.my@gmail.com


Advert

MY Wanting, Mission.

Let me make it quick, supaya tiada akan bersalah tafsir apabila diri membayangkan: adrs inc.

I got my OWN Business. A handful of an A Products. And with that; I don’t Need.Your.Money.

These product(s) – are very precious to Me. Don’t get me wrong regarding that; I undermine any others; NO. Ini sama saja dengan Rasa seseorang peniaga yg sayang serta yakin terhadap barangan dihasilkannya sendiri, bersusah-payah, menjaganya, memastikannya elok, kemudian ingin melihat ia lebar memasuki pasaran dan harum penjenamaan.

Masalahnya sekarang, terdapat anasir (puak) menyekat secara senyap-senyap usaha persaingan sihat; menggunakan kelebihan yg mereka miliki. Contoh: portal pemasaran. Terdapat gatai tangan yg mengusik aktiviti persaingan sihat, berpandukan niat busuk dalaman. I don’t care whatever niat dalaman tu apakah bertujuan mahupun bermaksud. Selagi ia mengenai gatai tangan ngusik diam-diam usaha orang lain, semuanya sudahpun saya kumpulkan masuk, bungkus sekali, sekali jalan – sama; lalu dihumban(!) tereban ke dalam:

‘Tong Sampah! P&D. … (yeahhh……)


Note: ada lagi sepatutnya ditambah (tulis). Tapi penerangannya agak panjang lebar, dan kerja lain pula banyak. Rumit sebab terdapat juga subjek bisnes vs bisnes, berunsur ganas, tetapi masih dikategori dlm persaingan sihat! (adil saksama.) Ringkasan; jika kamu kuasa besar seperti Google; you shouldn’t get involved in Business A vs Perniagaan B fight – di mana A & B sama2 menggunakan khidmat kamu! In anyway if you DO; then you’re evil. That’s it. That’s all. No; I don’t want to hear. Press me and please; P&D.

And also, citizen have the right to live and merancang hidup mereka membina masa depan tersendiri, tumpu dan fokus pada peningkatan diri, keluarga regardless of race and religion. Jika dia usaha lebih, penentuan akhir memperlihatkan dia layak, maka that’s all. But you can never achieve that when semuanya sekarang disedut masuk ke lubang Politaik! Ganggu konsentrasi. (bau’w taw. Buat kacau Ah Chan dan Ahmad nak cipta enjin; racing tengok kereta sapa lagi A… class. Di track sah laaa…. bukan lumba haram!) Politaik le punca gatai tangan semakin lama, senyap2 berleluasa… hingga kini, skg; tak payah dah. Open je. (hai – gatai tangan Nampak??Farid, Pioneer)

Penterjemahan: berkenaan statement don’t need your money di atas; tidak ada keinginan mahupun sikap menjadikan duit orang lain sebagai suatu bentuk pelaburan, atau juga bagi tujuan personal gain. I’m not into this kind of achieving.

Dengan Kerjasama section an Politic & Business.