Terkejut dengan Kesan Pantas Antidote Firnena?

Segmen ini adalah berdasarkan urusan soal jawab sebenar di antara pelanggan dan pengurusan. Untuk kali ini, kita akan teliti ‘debate’ (perbincangan hangat) yg dikemukakan oleh customer ‘X’:

“Salam, saya amat terkejut dengan perubahan wajah saya yg menjadi seperti kasar. Ada lapisan meggerutu, keras setelah guna penawar antidote. Saya amat risau dgn perubahan tiba2 ini. Harap anda dapat beri penjelasan segera.”

firnena phone conversation Jawapan Pengurusan:

‘Apa yg berlaku adalah normal: untuk yang baru bermula. Fasa permulaan memang akan menunjukkan sedikit kesan, ketara atau sedikit: bergantung kepada tahap kesihatan seseorang itu. Dalam kes ini, anda. Kesimpulan yang boleh saya huraikan mengenai kes anda:

firnena explain 1. Kemungkinan terlalu banyak product yang digunakan (sebelum ini, kalau ada), tidak sesuai, serta tidak memberi kesan seperti yang diharapkan. Anda mahu menghapuskan jerawat, tetapi product-product yang dipilih selama ini, tidak berjaya mencapai target. Kemudian, perlu diketahui: setiap product (terutama yang berunsur checmical), turut sama mempunyai substance (bahan-bahan terbabit bagi menghasil, produce product tersebut). Substance ini akan terlekat pada kulit, organ dalaman, kesihatan seseorang itu. Ada yang mudah tersingkir (melalui proses penghadaman) dan ada juga yg ‘melekat’ (sukar dan lambat dihadam dan singkir).

firnena exlplain 2. Cara penjagaan kesihatan yang diamalkan, tidak ditahap sepatutnya. (atau juga: memenuhi keperluan tubuh untuk sihat sempurna. Cara yg salah.) Terlalu lama dalam keadaan begini. Contoh: tidak mengambil berat soal pemakanan sihat. Atau juga; menyangka sudah melakukan yg sebaiknya, tetapi sebenarnya tidak.

firnena explain 3. ditambah dengan terlalu kerap bertukar, bercampur-aduk product-product kesihatan diamalkan. Sekalipun product yang diambil bukan mengenai mengubati jerawat / kulit, namun ia akan tetap mempunyai pengaruh terhadap tubuh (sistem dalaman).

Sebaik saja anda mengambil Antidote Firnena, bahan (tradisional) penawar tersebut akan segera menjalankan tugas, menyerang dan singkir apa saja substance, kotoran atau kuman yang menghalang proses hapus dan baik-pulihnya. Dan apabila ia ‘detect’ perkara-perkara seperti senarai disebut, ia akan bertindakbalas dengan kuat (bertembung, berperang).

firnena reason why Hasilnya: kulit wajah akan menampakkan kesan luaran seperti lapisan kasar (‘keropin’), di mana ini adalah sel mati yang tertimbul di permukaan (wajah). Kuman kotoran tiada tempat untuk melarikan diri dengan kesan yang begitu pantas, lalu ia ‘tertendang’ ke segenap sudut. (kulit bahagian lain tidak ada apa-apa kesan. Hanya kulit wajah kerana bahagian itu paling sensitif, halus.) Kuman turut sama terhapus ke bahagian penghadaman, tetapi, kesan pantas serta kuat antidote membuatkan ia tidak tersempat untuk melalui cara biasa, iaitu perlahan-lahan melalui proses penghadaman (proses serap, nyahtoksin) – ikut peraturan (by the book). Serangan basmi, hapus dan singkir Antidote boleh dikatakan agak hebat kesannya (itulah sebabnya terjadi begini). Disebabkan ini juga, disarankan agar ikut betul-betul panduan penggunaan diberi. (bukan ambil ringan, tidak serius.)

Customer terbabit akan merasa risau dengan perubahan drastik yang melanda. Tetapi harus diketahui: dengan kuantiti sedikit (sedutan) yang telah digaris-panduankan, sepatutnya kesan ketara begini tidak begitu terserlah (hingga sampai ke tahap risau). Melainkan kalau diambil lebih.

Disebabkan terdapat lebih dari satu kes – pelanggan merasai takut, maka pengurusan kini telah turunkan Antidote dari pasaran terbuka, lalu menjadikan ia sebagai kompilasi: ebook Firnena, edisi edit pantas. Kemungkinan ramai masih tidak begitu sedar: Firnena ini lain dari yang lain. Tekniknya keras, tetapi selamat. Berkesan pantas. Disebabkan ke-tidak-sedaran ini, masih ramai yang mengikuti / menjalani panduan sambil lewa, tidak serius. Amat dikesali, rawatan yang sebegini bagus, boleh disalah anggap oleh 1-2 kes yang terasing (jarang terjadi). Dengan menjadikan ia sebahagian dari ‘anggota’ ebook, maka kini pelanggan dijamin selamat menggunakan. Bermakna: pelanggan ebook firnena sahaja yang dibenarkan memiliki antidote.

firnena explain 1 Versi upgrade (edisi edit pantas) ini turut mensertakan Teknik Rejuvenisasi, iaitu cara yang akan memberi tunjuk ajar mengenai penjagaan kesihatan dalaman secara total – sebagai persediaan dan jaminan terhadap kesan rawatan kuat Technique Firnena. Ia akan bertindak membaik-pulih sel-sel supaya dapat bertahan dengan apa jua teknik ‘keras’ firnena. Seterusnya menjadikan teknik rawatan mampu dilaksana dengan jayanya – dengan tiada sebarang masalah mahupun isu-isu ‘menakutkan’.

Notes: ebook Firnena edisi edit pantas isi kandungnya: lain. Ia diubahsuai kepada konsep straight to the point Рterus kepada praktikal menjalani rawatan. Ia merupakan versi terbaik dari segi kualiti. (Termasuk akibat dari kerana perubahan struktur pengurusan yg diambil alih pada Januari 2014 lepas.) Diharap anda jangan terlepas pandang begitu saja. Luangkan masa meneliti, kerana firnena selama ini sentiasa mahu menyediakan yang terbaik buat anda. Sekian, terima kasih.

http://firnena.com || Firnena, version English

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...