news

— Intended Msg —

lu tau la; lawak arab brutal brutal. gua tulis statement susulan, contoh mcm 90+ 80+ di fb tu, sebab tak mau sesiapa tak berkenaan: te’rasa’. (nanti org ingat gua ni macam leceh pulak nak jaga mak bapak). Sedangkan dlm kepala gua solid melekat tak lain tak bukan; si-2 tu sahaja.

— for Sensitivity Purpose —

Notes: adik sedara gua yg kerja Jabatan Kimia tu paling dahsyat ‘lawak’nya. (gua sendiri pun rasa mcm nak tempeleng je…. se-das. dulu le.

no.hard.feelings.

skg dah berubah le kot; dia. harap2 nye le. sb in future; will work together. (org yg ber-kredibiliti berdisplin mcm tu; rugi le tak serap, kerja. | dia ni bkn mcm yg sorang lg tu.) kalau le dia tau lu 2 takat kena dgn gua je; buat kena gelak je….. dia punya ‘ayat teguran’ – 90% lagi Up! ‘setakat dia ni je? si ad tu?? dia level secubit je.’ – kata dia le: kat lu two.

peghujung ayat penutup: gelak sakan. (version dia: kah kah kah.) yg ni tujuannya memang 100% nak menyakitkan hati. (bayangkan; lu org kena dgn dia… puuuhhh(!)

– (based on true story. ada sesiapa nak verify, dipersilakan. help yourself.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...