z-r

of course includes You. (Tempat / website ni nak lari dari spot light.
tak perlu lagi nak ramai tau. Penting; work get done.

Also; this place khas utk yg tertentu sahaja, special (persona’)

.

Bugging Me… (when to think of it) History — in editing

First of all, I want to strongly state: this is only just
from a personal point of view. (But if you care to study,
it almost certainly a fact.)

— the meaning of: Do it More. Lose it All. —

by the time germany was stucked at the gate of moscow, the
japanese then decided to launch an attack on america (pearl
harbor), because they think it is about time their ally
(germany) needed an assistance (help). To drive away one of
the super power away to ease the burden germany were facing
at the time.

but then(!); hitler declared war on america! This is a
truly bugging thing to think about. Your army just barely
escape catastrophe, and there you are; instead of figure
out ways how to appreciate the situation the Japanese just
given, use it at best on how to ease the catastrophe your
army facing, you added some more…!

This clearly shown; nothing got to do with any strategic
move or thinking, but just some kid play… (overcome by
egoistic maniac, self delusion.)

In short: you already know you are facing defeat. When your
allies generously gave some help, you don’t even bother to
think about how to appreciate their sacrifices. Why not you
think; the Japanese already have major power burden with
(war with big china and british. added america = 3 big
power they got to handle!) how come you expect they’re
going to support some more with your personal Russia??!

Clearly you are not a team player. If you are, that’s why I
say; you should appreciate your allies. Instead of hoping
more from them, why not in return, think of a strategically
way to help them ease their burden??

In my point of perspective; this is where the actual ‘we
have lost the war!’ came to view. (It started there.) This
is where the actual disappointment plucked in sudden!

(If you work your way with the Japanese, maybe the hope to
achieve more; still can become a reality. After this was
blew it, from there; everything are just delusional. Sticked
with ‘the war is Lost.’ Nevermind about stalingrad or
manstein failed attempt… without care to consider
yourself as a team player; no matter how good and how
strong you are; you are at Lost….. that’s all.)

But then; fate have its own way to decide. Because I
understand this; you must take into account why I said; just
from my point of view. I’m not to blame anyone, or in any
way to protest what’ve already happen (recorded) in
history.

Overall (sigh), it all came to this; a clear example
of what to be called:

“Do it More. Lose it: All.”

When you already have it all, and then you still want some MORE,
you will simply; Lose it: ALL.)

(extra’s: After you have conquered Europe, nicely,
you still want some MORE… by invading Russia…
at the time clearly seen wanted to evade any
confrontation at all cost… with you.

But personal greed, always find its way…
… and the cost for this (for those who followed /
allowed this); clearly the same. Suffer the
same fate:

All-of-Nothing.

No.Hard.Feelings.

p-4b

But then; you should know; why this article written for…(?)

I wish… These are happy times. And we all be together; fly away from all the troubled days… and venture into the happiness, as though we earned it… convinced those troubled days; are sealed off; for good.

But…

Earned is a word not so easy; granted. And if we are to be in happiness along with curiosity about the troubled days are still going to haunt us, then that is Not: what You and I needed. (it’s like living live happy on borrowed times. And after what we’ve been through, We Both know: that certainly not worth it.)

I am not looking for new things. Although a bit quite, I am who I am; still holding on to my Words. For You. For Us. If anything new came up, then I’ll just have to politely decline… since what matters is what I’ve already spoke of and promises. (Breaking it, like breaking Myself. Apart. And I don’t want that.)

I have to wait. Recuperating. I need that. After all these years, only recently I realized how bad it is I neglected My own health. This is probably the 1st time in life, I’m paying attention for recovery. (Everybody need this kind of self-attention once in a life time). And trust Me, because I care, I’m doing it. I wanted you to see, what you want to see… (Mom already start saying; ‘oh, you look… different’. Followed with excitedly buy health food / products; encouraging Me to keep it up.)

This Good Look (let say if it is); are not for any other purpose. It was meant: for You.

So please, hold on.

m-gorgeous

in Performed by Saba’Q.

‘ad, udah la. jangan le provoke sangat si aedy tu.’ – Joi, ketawa cool sambil menyatakan. Macam nak halang, tapi takde pun reaksi tu kat muka.

hah hah ha ha ha

desas desus mengenai ‘adik aedy’ jadi isu hangat seketika di kalangan member2… berpandukan 3 individu berambut panjang berjalan menampilkan diri di Mall2 tertentu dan salah seorang dari nya……. sebijik rupa aedy! Cuma nampak lebih macho, tinggi, rugged atau nak direct je; lebih hensem dari aedy, hampir dari segala segi!

hah hah hah ha ha ha ha

Dia adalah Syam. Junior setahun dari aku, joi dan aedy. Apa yg membuatkan bengang aedy bertambah, adalah kerana ingatkan 2 je… rupa2nya tambah lagi sorang… (jenis2 keturunan family high society… yg kalau keluar, jalan sana sini macam town tu diaorang yg punya. Bapak syam adalah polis pangkat executive, yg rumahnya lebih kurang mcm istana. Lokasi: seberang jalan dgn hotel casuarina. Senang cakap; anak orang kaya. Dalam bilik, penuh dgn patung star wars, transformer, the mask, structure / model kapal-terbang pasang sendiri, mahal2, serupa mcm toy2 yg aku dan joi ada… minat. Syam best friend Joi. Dia introduce kat aku)

Sekalipun hensem dan nyata lebih tinggi dan tough looking, lebih mewah, kaya; apabila berjalan, tengok sapa kat depan….. (orangnya pakai baju hitam, glove sekerat, rantai superman, seluar hitam dan boot koboi. baju lengan lipat… mcm biasa. rambut pulak; bukannya lebih panjang dan kemas pun… but still; he’s at Front.)

Dan apabila syam bertentang mata dengan aedy, dia cepat2 alih pandangan ke tempat lain… tunduk. (Seolah2 serta-merta tau; dia junior. And there is something not right going on around here… a pawn in senior game! Which; he knows… but distance away from asking. … Just don’t look at that senior aedy; and u’ll be safe… – langkah bijak syam meng-handle situasi apabila sedar2 diri terperangkap…)

hah hah hah ha ha ha ha

(Tak payah tengok muka dia pun dah dapat agak… memang bukan joi punya angkara – syam.)

Dan news spread like wildfire: ‘adik aedy’ terus menjadi isu hangat seketika… dan hanya ada seorang saja yg berani tampil secara direct; senyum + gelak di sebalik spek mata cermin, depan2… aedy. … di kala news itu berkumandang.

Part Jelajah adalah himpunan kisah2 pertengahan (pengembaraan mahirkan skill). Selepas episod Encounter! rasmi. → klik sini (untuk refer)

— Tentang Orang Kuat (Title, definisi makna)

‘Ad, dia tu Manager Bank Bumiputra (commerce). Sampai ke pagi dok dgn game itu je.. aku panggil dia abg Din je.’ – FaiJoi (Joi), salah seorang kawan rapat aku (‘orang kuat’); beritahu situasi di cyber cafe fair park yg kini aku berada dlm, termasuk memperkenalkan aku pada seorang customer yg gila dok habiskan masa main game starcraft. Joi part-time sini, dengan hampir seluruh masa ‘tidur’ bawah meja. Dibiarkan rakan2 termasuk abg Din tu jagakan kedai. (ada ka camtu??)

Selingan: ‘orang kuat’? Maksudnya; sesetengah member semulajadi, secara auto akan ada ‘trademark’ tu dan aku akan layan sebijik mcm dah lama kenal, seakan2 adik beradik. Malah, mungkin lebih rapat lagi (sebab free to diskus apa saja). Aku kenalpasti dgn penampilan fizikal dia. Contoh mcm Joi; bentuk badan, sebijik serupa macam aku; cuma dia rendah sikit. Rupa dan style pun serupa… cuma Joi jenis slow and steady, lembut berbicara. Tahap understanding pula; A+. Jenis toleransi tahap world class punya (listen, agree or not, dia calm. Steady… Takde marah2, kurang ajar atau merapu. Lagipun; anak pegaiwai tinggi MARA… lifestyle educated.) Ringkasan deskripsi: Highly Advance (Thinker)

Aku ada banyak member2 lain, tapi takkan mungkin tempat Joi dapat diganti, atau diambil. Macam mana bagus pun yg lain, tak boleh nak lebih atas dari Joi. Bukan aku tetapkan, tapi itulah; semulajadi. (‘Joi tu hensem…… aku mana boleh challenge dia.’ sambil tersenyum, dgn rela cakap sebab dia sendiri pun kenal Joi macam mana. – by JoeAndy)

Bak kata; Segalanya seakan sama dgn aku, style, rupa, cara faham, lifestyle, background family dsb. Cuma aku ‘Ketua’! Hah ha. (aedy pun pernah jealous dgn Joi. Joi tau tp saja buat2 tak tau… memang aedy tu walaupun nyata dewasa, tapi kalau dgn Joi – macam bebudak. Malas aku nak layan dan malas nak cerita pasal ni. aedy, pun ada title ‘orang kuat’ jugak… dan Joi perlu untuk keep it cool sebab aedy can be such a hostile character. Ganas. kalau tak kena gaya.)

Artikel Nemesis ini sudah di-edit dan perbaharui dalam keadaan ‘Renew Version’ – sekaligus membuatkan edisi lama sini dilupus. Dipindahkan ke Site Upgrade ersante.com, untuk lewati sila ke – KLIK SINI


Advert

Bunga Ros: Permaisuri segala Bunga. Tercantik dan Hidup; hanya terdapat di Cameron H’.

(Diikuti tempat keDua: Bunga Orkid; dek kerana kesukaran menanam, yg memerlukan arang dan batu berbanding tanah. keTiga: Kekwa..?)


Undeniably ADRS! (True to its word.)

adrs.com.my: Your Choice of Excellence. || Pilihan Anda untuk Persona.

.. = X!     … =       Business, in Love..

Business, in Love … ~ (!)       / business, in love…

… Business, in Love.

Cuba teka; kepada siapa post ni ditujukan(?) … Clue: orangnya akan beri perhatian serius. Teliti. Kemudian akan tetap jugak dengan style dia. (2 dots)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 18th, 2019



Cuaca hari ini
February 19, 2019, 4:41 am
 

Mostly cloudy
26°C
real feel: 31°C
current pressure: 1010 mb
humidity: 88%
wind speed: 4 km/h E
wind gusts: 4 km/h
sunrise: 7:26 am
sunset: 7:28 pm
Forecast February 20, 2019
day
 

Thunderstorms
33°C
 
salvation
s


☕ files | records
trademark


wrn
sponsored ads

adrs.Patriotic
kesetiaan

loyalty Dedicate to Farid.
Always in memory (arwah) T.U.D.M (Tentera Udara DiRaja Malaysia), Foreman (car & motorcycle, computer hardware), Sasterawan, & a Loving son.