thought

“I’m absolutely the Wrong Man!”

> Not the way I see it.

“I’m No Good…”

> You get used to it.

“I don’t want to get used to it.”

> I.Don’t.Give-a-Damn; What.you.want.

“What if I screwed things up?”

> Private

“Yes?”

> Dismissed.

On moment of thoughts; if anybody wanted to know; how I

truly feel; inside. Years. (A Decision of not mine: to

make. … argue about.)

— additional only, 2nd thought —

(“you want it? Take it. … Good luck.”)

Issues: to be or not to be…
throne
Singgahsana.
→ model sculpture (click)

from Chamber Persona’ (a Sealed Msg):

“You have your Orders. Carry them out.”

(As for Me, I’m just doing what I have; to do. And; you like it or not, there’s only One: True Me. Legitimate. Descendant.)

— Additional —

Notes: jika nak dilayan semua iri hati dan dengki, takkan disiap kerja jadinya. (Biar. Sesiapa yg bertetap nak ngikut pelesap $Billion – bawak lari ke luar, kemudian tenggelam sana sini ditelan bumi, maka dipersilakan. Pilihan sendiri. Do you not remember? People tend to forget, easily; naturally.)

If I am to entertain all those that shake the hands of the devil, then it will be all-for-nothing. If you think menjadi ‘Layu’ is the will of the God, then it is you (thinking such). You already have your Prophet and Koran. And I’m Not into any changes; in terms to that. Now, if you excuse Me, I have other matters to attend to.

Persona’ Remind: No changes (Never) upon the Legitimate Queen(s) as prescript (P,R,Q).

environmental
… top Down.

Creeping slow…ly. For closer engagement. So you can see clear; how dark, polluted their shit is. This is not their first day doing. Everyday – before this pic. finally made it up ↑ (honestly, it became so openly clear; at the time that news glove highlighted. I can’t remember they conduct this kind of behavior before. I mean; visible for public viewing.)

railway

Rail A Way Track.

entertainment_Realm
good boy
Creature of Havoc → info
entertainment_Realm
grim
A song that carries deep message. (Lyrical info)

— Regarding the Trauma post, adrs fb —

It started with tune-in for work, following the spontaneous met with long time Crew (refer p&d fb), also a friend. Bringing up strategies that does not included in the planned list. Excitement felt due to past experience, where he play a major role (as Contributor) in keeping P&D section work’in handy plus stabilized.

Minutes later, (arrived home); a distracted from work is all that left… for tonight. (Case: Fireman. If I’m not up to the call; who else; for the family, grieving? And this respond came after several issue; kept silence.)

Notes: however, this is not a complaint. Rather a counter-measurement; for humanity. (probably some mumbling too, due to sudden take-over; from work thinking – to case responsive. Still; work can continue later.)
ar_doll
Facts & Persona’ | The Doll.
news

— Intended Msg —

lu tau la; lawak arab brutal brutal. gua tulis statement susulan, contoh mcm 90+ 80+ di fb tu, sebab tak mau sesiapa tak berkenaan: te’rasa’. (nanti org ingat gua ni macam leceh pulak nak jaga mak bapak). Sedangkan dlm kepala gua solid melekat tak lain tak bukan; si-2 tu sahaja.

— for Sensitivity Purpose —

Notes: adik sedara gua yg kerja Jabatan Kimia tu paling dahsyat ‘lawak’nya. (gua sendiri pun rasa mcm nak tempeleng je…. se-das. dulu le.

no.hard.feelings.

skg dah berubah le kot; dia. harap2 nye le. sb in future; will work together. (org yg ber-kredibiliti berdisplin mcm tu; rugi le tak serap, kerja. | dia ni bkn mcm yg sorang lg tu.) kalau le dia tau lu 2 takat kena dgn gua je; buat kena gelak je….. dia punya ‘ayat teguran’ – 90% lagi Up! ‘setakat dia ni je? si ad tu?? dia level secubit je.’ – kata dia le: kat lu two.

peghujung ayat penutup: gelak sakan. (version dia: kah kah kah.) yg ni tujuannya memang 100% nak menyakitkan hati. (bayangkan; lu org kena dgn dia… puuuhhh(!)

– (based on true story. ada sesiapa nak verify, dipersilakan. help yourself.)

my maria
seasoning-burn

Semasa menjalani Outdoors activity (tugasan), beberapa perkara sempat diberi perhatian (take note).

  • harga kerang kini mencecah RM18 sekilo di market besar (superkinta). Berpandukan list pembelian lepas, itu suatu kenaikan $ luarbiasa. Tiada tawar-menawar. Penjual rata2 not in the mood.
  • Persekitaran & Jalanan; agak kosong. (Streets are of bit empty.) Ramai memilih untuk indoors.
  • Tidak diketahui apakah warna oren-kekuningan dalam gambar tersebut. (Juga; stripe merah di tengah2 tu.) Tidak mustahil macam2 ‘benda’ boleh muncul di kala cuaca meningkat ke kadar: Extreme, hot. Oleh itu, tiada apa nak dihairankan kalau di waktu malam, ter-snap-shot pic ‘benda’ lain pula…

Peruntukkan masa diberi untuk bersikap tenang, relax & steady. Berhati2, lebih teliti (serta matang) dalam pengendalian urusan; kali ini (berbisnes). Kisah lalu menyaksikan anger (amarah) dan tergesa-gesa tahap Extreme – diakhirnya membawa kepada padah dari Puncak, ke ‘The Fallen!’

…version 2nd
pmy-redah-full-version
Full pic. coverage.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 23rd, 2019



Cuaca hari ini
April 24, 2019, 12:14 am
 

Rain
26°C
real feel: 31°C
current pressure: 1010 mb
humidity: 94%
wind speed: 11 km/h ENE
wind gusts: 11 km/h
sunrise: 7:06 am
sunset: 7:18 pm
Forecast April 24, 2019
day
 

Thunderstorms
34°C
 
salvation
s


☕ files | records
trademark


wrn
sponsored ads

adrs.Patriotic
kesetiaan

loyalty Dedicate to Farid.
Always in memory (arwah) T.U.D.M (Tentera Udara DiRaja Malaysia), Foreman (car & motorcycle, computer hardware), Sasterawan, & a Loving son.